Ontdek jouw krachtige ‘Ik’ met NLP 3-daagse training

Hoe zou het zijn om jezelf goed te kunnen representeren? Wat hebben mensen aan jou als persoon of als (team)leider? Welke voordelen kun je behalen bij het effectief communiceren en samenwerken? Daarbij natuurlijk ook het boeken van resultaten op persoonlijk of zakelijk vlak. Dit en nog veel meer kun je in onze training eigen maken!

Ervaar jij stagnering in je ontwikkeling door blokkades, belemmerende gedachten of onzekerheden? Dan is deze intensieve en interactieve 3-daagse training voor jou bestemd. Wellicht ben je toe aan een volgende stap of een carrière switch? Ook hierin kunnen we jou begeleiden.   

Je gaat in een groep van ongeveer 8-10 gemotiveerde deelnemers aan de slag met jouw persoonlijke groei.

Je krijgt de nodige handvatten om als professional te groeien door aandacht te besteden aan de volgende onderwerpen:
  • Ken jij jezelf? Het antwoord is meestal ‘ja’. Is dat echt zo? Daar gaan wij achter komen. Jezelf ‘echt’ kennen en dicht bij je gevoel staan zijn 2 belangrijke aspecten die als basis dienen van goed leiderschap. Denk hierbij aan vragen zoals: Wie ben ik als individu? Hoe reageer ik op de omgeving? Wat zijn mijn drijfveren? Waar krijg ik energie van of juist niet?
  • Maak jouw doelen glashelder. Wij kijken samen naar de stappen die je al hebt genomen en welke stappen je nog wil ondernemen om jouw doelen of resultaten te behalen. 
  • Ervaar jij angst of onzekerheid om voor een grote groep te staan? Je leert bij ons inspirerend te presenteren om een sterke (eerste) indruk te maken als professional
  • Leren omgaan met pijnpunten, belemmerende overtuigingen en (negatieve) emoties die je ervaart op dit moment als professional. 
Met deze tools richten wij ons op duurzame verandering:
  •  Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit is een krachtige methodiek waarbij je bewust wordt van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag
  • De Personal Power Statement. Dit is een manier van jezelf presenteren om kort en impactvol over te brengen wie jij in essentie bent
  • Professionele tips & tricks van leuke 2 trainers met uitgebreide ervaring op het gebied van management, NLP-training en coaching.

Aan het einde van deze training weet jij wat jouw krachtige ‘IK’ inhoudt en hoe je die kunt inzetten om jouw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 

Praktische informatie:
Waar?    Turfstekerstrat 63  Aalsmeer 
Gratis parkeergelegenheid
Open inschrijving voor het volgende blok:
Eerstvolgende data: woensdag 8 , donderdag 9 en vrijdag 10 Maart 2023
Tijd: Van 09.30 tot 17.00 uur
Aanmelden: vul je gegevens hiernaast in.

Schrijf je nu in!

Hieronder kun je je inschrijven voor de 3-daagse training Ontdek jouw krachtige ‘Ik’ op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 Maart  2023

INVESTERING

ZAKELIJK:

€ 1498,00 excl. BTW

(normaal €1698,-)

Inclusief gratis parkeren, lunch, handout materiaal en een certificaat

VOOR PARTICULIEREN GELDEN ANDERE TARIEVEN(neem contact op via contactpagina)

× Chat