Managen op afstand

Coaching en training voor leidinggevende, managers en teamleiders.

Omgaan met COVID19 of een nieuwe realiteit?
Leidinggevende die wij trainen, die medewerkers inzetten voor sales en serviceactiviteiten laten hun medewerkers steeds meer vanuit huis werken. Deze trend had zich al ingezet voor COVID, maar de thuiswerkplek wordt in veel organisaties in de huidige situatie alleen maar vaker ingezet als oplossing voor het COVID-probleem. De vraag rijst of dit tijdelijk is, of dat er sprake is van een nieuwe realiteit. Uit onze klantgesprekken komt sterk naar voren dat thuiswerken door medewerkers de toekomst heeft en daarnaast ook efficiëntie met zich mee kan brengen. Organisaties zijn op zoek naar oplossingen om deze thuiswerkende medewerkers maximaal te faciliteren en waar nodig te coachen en passende aandacht te geven. 

Juist nu is authentiek leiderschap belangrijker dan ooit. Wat we nog meer ontdekt hebben in onze gesprekken met klanten? Medewerkers die veel, zo niet altijd, vanuit huis werken krijgen vroeg of laat te maken met vereenzaming door het gemis aan contact, inspiratie en motivatie. Daarom voelden we ons genoodzaakt om een nieuwe propositie te ontwikkelen wat hiervoor een oplossing biedt.

In de onderstaande podcast wordt uitgelegd wat managen op afstand precies inhoudt en hoe het proces van managementcoaching eruitziet. Verder wordt uitgelicht vanuit welke kernwaarden KentouCoaching werkt en wat het ‘tegelmodel’ inhoudt. Benieuwd hoe dit van meerwaarde kan zijn voor jouw organisatie of voor jou als leidinggevende? Luister gauw onderstaande podcast.

Ondersteunen en begeleiden
bij het managen op afstand

Herken jij deze situatie bij jouw medewerkers of bij jezelf als leidinggevende?

Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven

Pakkettarieven op aanvraag.

Voor bedrijven & werkgevers: vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

× Chat